SODAS — NE DARBOVIETĖ! (2011)
JI: Dukterėčia, sužinojusi, kad žadu pirkti sodą, atsiuntė nuorodą į gamtinės žemdirbystės svetainę. Netgi užsiregistravau, kad galėčiau skaityti forumus.
Perskaičiau Nikolajaus Kurdiumovo Protingą daržą. Na, ir nusprendžiau pabandyti – tai yra, turėti daržą ir jame derlių be jokio kasimo, ravėjimo ir laistymo.
JIS
: Graži svajonė! Bet dirbti vis tiek teks. Kad ir žolę pjaut.

2011-09-26

Muselės

JI: Apipuolė muselės. Žiauriai, tiesiog spiečiais aplipusios palėpės langus, net dūzgia. Viduje ne ką geriau: lubos, sienos, langai – viskas aplipę. Perskaičiau šiandien 15 min dienraštyje, kad tai javinės muselės, nieko blogo žmonėms nedaro (tikra tiesa, nekanda), o dabar jų tuokimosi metas, taigi ir tuokiasi mūsų palubėje; kai pavargsta – nusileidžia žemyn: ant veido, pagalvės, rankos ir t.t. Stengiuosi užmigti užsikutojusi į miegmaišį, palieku tik nosį ir kartais rankos gabaliuką, paburbuliuoju karts nuo karto, kad miegu tarp musių ir su musėmis. Na, bet jos gi tuokiasi – šventas reikalas. Priemonių 15 min. nepasiūlė jokių. Nebent išvaikyti. Tai ir vaikome. Kai nemiegame. Ir kol nemiegame. Mes gi nesituokiame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą