SODAS — NE DARBOVIETĖ! (2011)
JI: Dukterėčia, sužinojusi, kad žadu pirkti sodą, atsiuntė nuorodą į gamtinės žemdirbystės svetainę. Netgi užsiregistravau, kad galėčiau skaityti forumus.
Perskaičiau Nikolajaus Kurdiumovo Protingą daržą. Na, ir nusprendžiau pabandyti – tai yra, turėti daržą ir jame derlių be jokio kasimo, ravėjimo ir laistymo.
JIS
: Graži svajonė! Bet dirbti vis tiek teks. Kad ir žolę pjaut.

2011-09-13

Svogūnai – žieminiai česnakai

JI: Po Jo nesėkmingo bandymo auginti svogūnus, pamaniau – pasėsiu į tą vietą aš savo. Beje, toks keistas pavadinimas „Svogūnai – žieminiai česnakai“ buvo užrašytas ant pakelio. Kas tai yra, dar nelabai supratau. Ką su jais daryti toliau – irgi. Pradžioj buvo kaip siūleliai, Įtariu, kad pusę išravėjau. Dabar lyg ir laiškeliai ploni susiformavo. Tikriausiai juos galima valgyti. Ką daryti su tuo, kas po žeme – neaišku. Jie lyg ir turėtų peržiemoti, o pavasarį suželti ankstyvi svogūnai. Išmėginsime. Internete tokiu dvigubu pavadinimu nieko neradau. Jis nieko nesako. Ir gerai.
JIS: Tai kad nėr apie ką sakyt (bent kol kas). Va net nuotraukos neturiu, vadinas, tik teoriškai žinau, kad tokie hibridai auga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą